Termeni și condiții

Termeni legali și condiții de utilizare a website-ului krominvest.ro

 

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. KROM INVEST IFN S.A., numită în continuare „KROM INVEST”.

 

KROM INVEST poate modifica conținutul și / sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

 

Informațiile cuprinse în acest site sunt furnizate exclusiv cu titlu informativ și trebuie utilizate doar în acest scop, ele neputând fi considerate oferte de produse sau servicii financiare și nici nu reprezintă sfaturi sau recomandări pentru investiții sau contractarea unui împrumut sau produs financiar.

 

Orice persoană care dorește să-și procure unul dintre serviciile sau produsele KROM INVEST este rugată să se adreseze consultanților aflați la punctele de lucru KROM INVEST sau să telefoneze la departamentul Relații Clienți: 0236 318 827 (Galați) și 0239 610 502 (Brăila).

 

KROM INVEST nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele informații eronate, incomplete sau alterate, prin orice mijloace, de către terțe părți și nu răspunde pentru eventualele daune directe / indirecte suportate / pretinse de terți ca urmare a utilizării informațiilor cuprinse în prezentul website.

 

KROM INVEST nu își asumă răspunderea pentru eventuala infectare a sistemului dvs. cu viruși informatici, obligația de a verifica securitatea sistemului dvs. informatic revenindu-vă integral.

 

Produsele și serviciile descrise în acest site, precum și mărcile sau logo-urile prezentate sunt proprietatea exclusivă a KROM INVEST, ele neputând fi reproduse sau folosite de către un alt terț, sub sancțiunea legislației aplicabile.

Termeni și condiții