Ai găsit soluția financiară pentru dezvoltarea afacerii tale?

Responsabilitatea unei afaceri este o sarcină solicitantă, fie că gestionezi un business aflat la început, fie că deja compania ta este consacrată pe piață. Cheltuielile apar mereu, salariile, taxele și impozitele sunt o constantă financiară, iar necesitatea unor investiții pentru îmbunătățirea serviciilor / produselor oferite nu întârzie să apară.

 

Ce poți face pentru a gestiona mai eficient cheltuilile?

  • monitorizează fluxul financiar din companie: ține evidența tuturor cheltuielilor, în special dacă conduci un start-up, caz în care nu vei obține profit imediat. Vrei să elimini costurile ascunse sau inutile și să te concentrezi pe investițiile care vor ajuta compania să se dezvolte;

 

  • stabilește-ți prioritățile: salariile, taxele și impozitele sunt cheltuieli pe care nu trebuie să le omiți. Asigură-te că ai mereu o rezervă doar pentru aceste cheltuieli. În cazul în care întâmpini dificultăți pentru plata acestor cheltuieli, poți opta pentru un credit de consum pentru companii. Contactează-ne și află care sunt cele mai avantajoase soluții financiare pentru tine;

 

  • investește eficient: gândește-te la aceste investiții nu ca o cheltuială, ci ca la o șansă de dezvoltare a companiei. Pentru că susținem inclusiv întreprinderile mici și microîntreprinderile, îți putem oferi un credit personalizat și flexibil pentru ca afacerea ta să se extindă.

 

La ce poți folosi creditele KROM INVEST?

  • Achiziționarea utilajelor sau echipamentelor de lucru
  • Achiziționarea materiilor prime
  • Achiziționarea sau chiria spațiului de lucru
  • Plata salariilor sau a taxelor
  • Amenajări sau lucrări de modernizare a spațiilor imobiliare sau a unităților de producție

 

 

Accesul la surse sigure și transparente de finanțare nu ar trebui să le fie interzis micilor întreprinzători. Alege o soluție financiară eficientă și un partener de încredere pentru viitorul companiei tale.

 

Alege o soluție financiară eficientă