2018 aduce noi începuturi pentru tine! (partea I)

La fiecare început de ianuarie, cu toții promitem că „acesta va fi anul meu!”. Ne facem planuri, liste și ne spunem că vom investi în noi, în familia noastră și în căminul în care locuim. Însă atunci când ne gândim la partea financiară, poate de multe ori dăm înapoi din a ne realiza planurile. Anul acesta nu trebuie să mai dai înapoi!

 

Plănuiești noi schimbări? Începe cu locuința ta!

 

A întreține o casă nu este ușor. Pe lângă plata lunară a utilităților, apar și cheltuieli neprevăzute, de cele mai multe sub formă de reparații. Cu cât le amâni mai mult, cu atât problemele se agravează. Cu un credit de consum fără garanții, poți obține până la 5000 lei în decurs de 24 de ore pentru plata reparațiilor.

Sau poate plănuiești să redecorezi și să îți schimbi mobila. În acest caz, avem câteva sfaturi pentru tine:

 

  • Caută surse de inspirație. Nu este nevoie să dai bani pe reviste de specialitate, este de ajuns să cauți cuvintele cheie online și vei găsi numeroase imagini care te pot ajuta în alegerea stilului, culorilor sau materialelor. Dacă îți dorești să fii în tendințe, află că anul acesta „se poartă” culorile pastelate și elementele grafice.
  • Rezervă-ți un weekend doar pentru a merge prin magazine și a compara prețurile. Sau dacă ești adeptul/a comerțului online, consultă magazinele online de mobilă. Sugestia noastră este să îți alegi piese de mobilier pe care le poți vedea și în realitate înainte să le cumperi.
  • Nu te opri doar la o singură încăpere! Consilierii Krom Invest pot găsi cea mai bună soluție financiară pentru tine pentru ca bugetul să fie unul potrivit pentru redecorarea întregii locuințe, iar ratele și perioada de rambursare să fie adaptate situației tale.

Cu cât îți amâni mai mult planurile, cu atât sunt mai puține șansele să le realizezi. Nu uita: 2018 e anul tău!